Quantegy Professional MediaOver Quantegy
Quantegy, Alabama, USA heeft jaren geleden de audio tape activiteiten van Scotch (3M) en Ampex voortgezet. Je kunt dat zien aan de voortzetting van de Ampex typenummering. De praktijk heeft laten zien dat de backcoated tapes van Quantegy van zeer goede kwaliteit zijn. Van de onderstaande tapes vonden honderden via AudioSurvivors hun weg naar liefhebbers zonder ook maar één reclamatie. Quantegy heeft de productie begin 2007 gestopt. Om onze relaties zo lang mogelijk te kunnen bedienen hebben wij in 2007 nog een allerlaatste grote bestelling kunnen doen waarvan wij nu de laatste tapes uit de de befaamde 456 reeks aan het uitleveren zijn. De tapes kunnen, droog en koel bewaard nog tientallen jaren mee. Dus, Quantegy liefhebbers: wacht niet te lang, want op is op.


Quantegy Grand Master,
Studio Mastering Audio Tape 456
Professionele tape voor (home) studiotoepassingen en de betere taperecorder. Goed te combineren met minder gevoelige tapes op dezelfde recorder. Uitstuurbaar tot 355nWb/m (+6dB).
Bij een juist afgeregelde recorder biedt deze tape je een zeer goede signaal/ruisverhouding. Vraag naar de mogelijkheden voor tapespecifieke recorderafregeling.

18cm/370m (7"/1200'). Tapedikte 50 micron.
Kunststof spoel in kartonnen doos of kunststof TapeCare box

Kopen en bestellen
De snelste manier om je tapes in bezit te krijgen is om ze nu bij ons op te halen. Bel of mail ons even voor een afspraak. Als het een beetje meezit kun je vandaag nog aan de slag. Heb je ze liever thuisgestuurd? Kan ook.

1.Bel of mail je bestelling en het verzendadres door.
2.Maak het totaalbedrag inclusief verzendkosten over op:
rekeningnummer 5552223 ten name van Audiosurvivors
of vraag ons om een
iDEAL e-mail betaalverzoek.
Mogelijk heb je de tapes morgen al in huis.

 

 

 

 

Naar de prijzen

Naar ATR

Naar RMG


 

456 Studio