Welkom Kras en Cool Een beetje gestoord Wat we voor je doen Garantie en Inruil Kopen op markten Contact
Radios Tuners Recievers Draaitafels CD Spelers
Tape Recorders Cassette Recorders Complete Sets Luidspreker Boxen Accessoires

 

 

Kopen op markten

Wij komen er liever zelf mee dan dat jij het ontdekt, en waarschijnlijk heb je het al in de gaten, maar veel van dezelfde types apparaten vind je vaak goedkoper op de markt- en veilingsites van internet, op zwarte markten en in kringloopwinkels. Als je ons verhaal begrepen hebt dan snap je dat iedere vergelijking mank gaat:

"Nog goed werkende bandrecorder, 50 Euro. Deed het nog toen ik hem 20 jaar geleden in mijn vochtige schuur onder het konijnehok heb geschoven". "Ja hoor, hij doet het nog steeds, ik zie wat ronddraaien".

Flappie
Flappie: "Maar toen hij ging roesten was het mijn schuld".

Onze ervaring is dat er aan oude apparaten, vooral als ze lang hebben stilgestaan van alles en nog wat mankeert en dat de verkoper, vaak te goeder trouw, dat zelf niet eens in de gaten heeft. Verteerde aandrijfrollen en snaren, geoxideerde contacten, krakende potmeters, afgebroken hendels, je kunt het zo gek niet verzinnen. En dan hebben we het nog niet eens over de beschadigingen en de viezigheid, getsiederrie. Het mooie is dat het allemaal wel weer te herstellen is, mits je verstand van zaken hebt, over veel tijd en onderdelen beschikt en dat ook leuk vindt. En daar hebben wij nou ons vak van gemaakt. Zie jij het jezelf ook doen? Nee hè? Bof jij even dat AudioSurvivors bestaat.

Dus, bespaar jezelf een sof en doe de was de deur uit. Leg wat Euro's meer bij ons op tafel en je verzekert jezelf van een fris en springlevend apparaat dat niet kan wachten om in jouw huiskamer aan een nieuw leven te beginnen. En je verzekert je ook nog eens van onze garantie en backup.

Tjee, nou heb je toch onze introductiepagina's allemaal nog gelezen, en ken je dus het hele AudioSurvivors verhaal. Hoogste tijd voor onze apparatuur. We wensen je veel winkelplezier bij AudioSurvivors en alvast voor daarna, veel speel- en luistergenot met je nieuwe aanwinst.