Welkom Kras en Cool Een beetje gestoord Wat we voor je doen Garantie en Inruil Kopen op markten Contact
Radios Tuners Recievers Draaitafels CD Spelers
Tape Recorders Cassette Recorders Complete Sets Luidspreker Boxen Accessoires

 

 

Garantie en inruil

We hebben ontdekt dat het in onze genen zit om tot het uiterste te gaan om een apparaat weer in orde te krijgen. Soms is de verhouding tussen de tijd en het geld dat we in een apparaat stoppen en wat we er voor mogen vragen helemaal zoek. We noemen het dan gewoon onze hobby, want het zou zonde zijn om in het zicht van de finish een renovatieklus te staken. Niet dan?

F. Jacobse & Tedje van Es
Helpdesk training on the job. Om u nóg betâh van dienst te zijn.

En omdat we zo vierkant staan achter wat we doen zijn we het aan onze stand verplicht ieder apparaat te voorzien van een garantietermijn van een half jaar. Waarom geen jaar? Ja, hallo zeg! Je wilt toch een klassieker? Dan mag je zelf ook wel wat risico lopen. Toch geen risico voor jou? Dan betaal je toch gewoon een paar tienjes meer en dan krijg jij je jaar garantie. Eigenlijk een soort verzekering dus. Krijg je binnen de garantietermijn problemen, dan proberen we dit kostenloos op te lossen.

Lukt het ons niet dan krijg je gewoon je geld terug of kun je iets anders bij ons uitzoeken. Een harde voorwaarde is dat je niet aan het apparaat heb zitten rommelen, dat het niet open is geweest en dat het er nog net zo mooi uitziet als hoe jij hem van ons kreeg. We hebben een waterdichte methode om dat te controleren en daar zijn we streng in. Want we mogen dan gestoord zijn, op ons achterhoofd gevallen zijn we niet.

Krijg je na de garantieperiode problemen dan zullen we ons tot het uiterste voor je inspannen maar dan moet je wel langs de kassa. Logisch. Verder bieden we je de mogelijkheid om je apparaat na verloop van tijd in te ruilen voor iets mooiers. Ons uitgangspunt is dat wij en jij er lol aan blijven beleven.